Tuesday, October 29, 2013

betul ke nak kahwin ni?

Salam mere bete.

Tetiba sangat.

Hi, saya dah nak berkahwin. Amagash. Takuit. 

Sudah sediakah aku mental dan fizikal lepas kahwin ni? Sedia ke nak masuk ke keluarga baru? Sedia ke nak galas tanggungjawab baru? Sedia ke nak masak ni?!! (hahaha, maaf maaf ;')) Sedia ke nak buat benda-benda yang aku tak reti nak buat lepas dah kahwin ni?

Huyoh.

Bila fikir memang stress.

Sekarang pun stress juga, stress sebab tetiba dah jadi bridezilla. Semua salah eena. K? K? Tak tau apesal semua nak cepat sentap. Sikit-sikit sentap, sikit-sikit bengang, sikit-sikit terasa.

Eh menyampahlah dengan diri sendiri.

Tapi, tapi..

Rasa sedih juga ni lepas kahwin tak dok bawah ketiak mak. HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAA.


Masih tak dapat terima kenyataan. 





1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)